sandra koning
Sandra Koning • Van Spaenstraat 10 • 1181 DW Amstelveen • 06-55105608 • info@sandrahealing.com
CONTACT
 

sandrakoning

Sjamanistische healing

Ik volg de richtlijnen van mijn gidsen om er zeker van te zijn dat de healing die je ontvangt het beste voor jou is.
In de sjamanistische zienswijze word je heel geboren en gedurende je leven verlies je delen van je ziel, soul loss. Het verliezen van een deel van je ziel kan voor de veiligheid zijn van dat deel van je ziel, je kan het weggegeven hebben of het kan van je weggenomen zijn. Intrusions (niet lichaamseigen energie) kan je op verschillende manieren krijgen en ze zijn gemakkelijk te verwijderen. Het hebben van niet lichaamseigen energie en verliezen van zielendelen kan leiden tot verliezen van je kracht en misschien voel je dat er iets niet helemaal klopt. Uiteindelijk kan het leiden tot ziekte.

Voor wie is het?
Als je last hebt van chronische pijnen en klachten zoals: ontstekingen, virussen, depressies, allergieën, angsten en verdriet.

Voordelen voor jou
Sjamanistische healing helpt je om weer in je kracht te komen en je heel en vrij te voelen.

Wat ga je doen?
De healing vind gekleed plaats. Je ligt comfortabel op een futon, als je wilt met een deken over je heen, en hoeft zelf alleen maar te ondergaan. Ik gebruik een drum of ratel voor en tijdens de healing om informatie te krijgen voor het terug vinden van de zielen delen. Tijdens de healing word je soms aangeraakt.

Hoe werkt het?
Voor de behandeling doe ik een reis voor jou om assistentie te vragen voor de healing die het beste voor jou is. Je ontvangt een krachtdier en/of een zielsdeel dat klaar is om terug te keren. Op energetisch niveau wordt er ook niet lichaamseigen energie verwijderd. Daarnaast ontvang je energie.
De behandeling duurt 60 tot 90 minuten. Om er zeker van te zijn dat de behandeling is geïntegreerd, vindt enige dagen tot weken later een nabehandeling plaats.

Tarief
De prijs voor deze behandeling is € 75,00.