sandra koning
Sandra Koning • Van Spaenstraat 10 • 1181 DW Amstelveen • 06-55105608 • info@sandrahealing.com
CONTACT
 

sandrakoning

Over Sandra

Als kind zag ik heb al kleuren bij mensen en dieren, ik ben ook altijd met kleuren bezig geweest. Tijdens mijn opleiding aan de mode academie, werkte ik ook in bloemen en in de mode. Na wat omzwervingen ben ik een nagelstudio begonnen. Ook daar werk ik veel met kleuren. Tijdens de nagelbehandelingen krijg ik veel levensverhalen en problemen van mensen te horen.

In 2001 ben ik een Reiki opleiding gaan doen. In 2003 heb ik mijn Master gehaald. Tijdens het behandelen van mensen zag ik ook weer kleuren. Ik wilde daar toch meer over leren en ben een opleiding Auratouch healing gaan doen. Tevens heb ik een cursus Shin-Do gedaan en kwam ik in aanraking met Sjamanisme.

In Amerika, Engeland en Nederland heb ik verschillende cursussen over Sjamanisme gevolgd, onder andere bij de Michael Harner Foundation for Shamanic Studies, Sacred Trust en Sandra Ingerman.

sMeer informatie over de verschillende behandelingen, kunt u lezen op de pagina healings. Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op via de contactpagina.

 

Ik ben gecertificeerd Auratouch Healer en Reiki master.