sandra koning
Sandra Koning • Van Spaenstraat 10 • 1181 DW Amstelveen • 06-55105608 • info@sandrahealing.com
CONTACT
 

sandrakoning

Sjamanistisch counseling

Sjamanistisch counselen combineert een eeuwenoude bewezen methode met moderne technieken. Je verbind je met jouw gidsen om antwoorden te vinden. Deze helpende gidsen zijn liefdevol en wijs, in het belang van jouw welzijn. Met hen werken is een waardevolle en heilzame ervaring

Voor wie is het?
Wanneer je je herkent in een van de volgende situaties is sjamanistische counseling een goede optie voor jou:

-Je kan een probleem niet oplossen
-Je zit met een levens situatie
-Je zoekt hulp/leiding bij een project of onderneming
-Je hebt het gevoel dat je niet voldoende presteert
-Je bent geïntereseerd in sjamanistische reizen en je wil een techniek leren die jezelf kan gebruiken

Voordelen
Het vinden van oplossingen voor problemen of een situatie dat tot nu toe nog niet gelukt is. Je leert een techniek die je mee neemt en zelf kan toepassen wanneer je een andre oplossing zoekt.

Wat ga je doen?
Tijdens de counseling luister je via een koptelefoon naar aan een drum track tijdens je “reis” Eerst leg ik je uit hoe het reizen werkt. Daarna bespreken we wat het voor jou betekent en hoe je de informatie kan gebruiken in je huidige situatie.

Wat is een Sjamanistische reis?
Reizen is een techniek die al duizenden jaren door inheemse culturen wordt gebruikt om begeleiding van spirituele gidsen te krijgen. Terwijl je luistert naar een drumbeat, zet je je intentie op de vraag die je beantwoord wilt hebben en staat open voor de informatie die met je gedeeld word. De beat van de drum helpt je om in te ‘juiste plaats’ te komen voor de verbinding die nodig is voor het reizen. Een reis kan je zien als een combinatie van een droom en meditatie, gedurende welke je meestal ziet (soms voelt) welke informatie je spiriruele gidsen met je delen. Wat je zal zien is meestal in de vorm van een metafoor, die je samen met mij kunt interpreteren.

Hoe het werkt
Over het algemeen heb je een minimum van 4 sessies. De reis die je gaat doen heeft iedere keer een andere intentie. Elke sessie duurt ongeveer 45-90 minuten. Je kan deze 4 sessies in 4 weken doen of in één weekend.

Tarief
De prijs voor deze behandeling is € 75,00.