sandra koning
Sandra Koning • Van Spaenstraat 10 • 1181 DW Amstelveen • 06-55105608 • info@sandrahealing.com
CONTACT

 

Auratouch healing

Aura-chakrahealing volgens de principes van Auratouch is een prachtige methode die alle energetische apsecten van de mens in kaart brengt en heelt. De Auratouch technieken zijn heel geschikt om mensen te ondersteunen en te helpen om te helen op fysiek gebied. Niet alleen bij lichte aandoeningen maar ook bij de zwaardere aandoeningen is Auratouch de aangewezen manier om iemand te behandelen en bijvoorbeeld de negatieve effecten van vele reguliere therapieen aanzienlijk te verlichten. De auratouch techniek brengt vaak ook direct verlichting bij pijn.

Wat is Aurahealing
Alle levende wezens hebben een aura. Je kunt dit zien en/of voelen. Bij een aurahealing wordt het energieveld zogezegd schoongemaakt, zowel het aura als de chakra’s. Normaal stroomt de energie gewoon lekker door je aura. Op sommige plekken kunnen blokkades ontstaan door (onverwerkte) emoties, trauma’s (ook operaties) gedachten of leefpatronen. Deze blokkades kunnen klachten veroorzaken of gaan veroorzaken. Denk dan aan ziektes, pijnklachten, e.d. Tijdens de aurahealing behandeling worden de blokkades in kaart gebracht en het aura op die bepaalde plaatsen schoongemaakt, waarna energie wordt toegevoegd waar nodig is.

Wat is Chakrahealing
Bij chakra healing wordt allereerst naar het aura als totaal gekeken. Hierna worden de chakra’s een voor een gecontroleerd. Bij een chakra healing bekijk ik per chakra de conditie van het chakra (energiebalans, etc.) en waar eventueel een blokkade zit. Door een blokkade kan de energie tussen de chakra’s onderling niet goed doorstromen. Wat weer klachten kan veroorzaken. Door een chakra healing zal de energie weer beter gaan stromen, zodat er ook weer een goede verbinding tussen de chakra’s komt. Wat de balans van je lichaam weer ten goede komt.
Tijdens de chakra healing kun je vaak al meteen voelen dat de energie weer begint te stromen, alsmede een ontspanning in je lichaam. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam komt weer op gang.

Wat is een chakra
Chakra’s maken een onlosmakelijk en belangrijk deel uit van het lichaam en energiesysteem. Elk afzonderlijk chakra vertegenwoordigt een deel van het energiesysteem; ze geven structuur. De chakra’s hebben elk hun eigen karaktereigenschappen. Daarom hebben ze ook een duidelijk nauwe samenwerking met je lichaam, gevoelens en gedachten. Een chakra staat in verbinding met de endocriene klieren (hormoonproductie) en het zenuwstelsel.

Wat ga je doen?
Het eerste consult van 90 minuten bestaat uit het volgende: Intake gesprek; in dit gesprek komen eventuele klachten naar boven en wordt besproken wat ik voor je kan doen en wat jij van mij verwacht. Ik zal me afstemmen op jouw energie om zo dieper tot de kern van de oorzaak te komen. Door middel van doorvragen, voelen, praten en aandacht te geven wat daar uit voort komt, maken we samen al een begin met het werken aan je vraag, (pijn)klacht of probleem.
Ik zal bepaalde technieken toepassen om je energieveld te lezen en geef je daarna een behandeling passend bij jouw situatie. Dit kan o.a. zijn: het schoonmaken van je aura, chakra-behandeling, aura-kleurenbehandeling. En ik geef je aan het eind tips, boodschappen en adviezen mee, dit kan op het gebied van levensstijl, voeding of beweging zijn.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
Een compleet healingtraject bestaat uit zo’n 8 à 10 behandelingen. Je bent nergens aan gebonden, dus als je besluit te stoppen of je wilt nog meer behandelingen, dan is dat altijd mogelijk.

Tarief
De prijs voor deze behandeling is € 75,00.

Ik ben gecertificeerd Auratouch Healer.