sandra koning
Sandra Koning • Van Spaenstraat 10 • 1181 DW Amstelveen • 06-55105608 • info@sandrahealing.com
CONTACT

 

Drum circle

Dit is dé manier voor shamanic practitioners, die enige ervaring hebben en een cursus hebben gedaan, om gezamenlijk te ‘journeyen’, kennis en ervaring uit te wisselen en je verbond met de spirits te verdiepen.

Kosten € 15,00 per avond

Elke eerste vrijdag van de maand is de Drumcirkel in de voorjaars- en zomermaanden in het Amsterdamse Bos.
We verzamelen om 17:30 uur bij de parkeerplaats van de Oude Karselaan.

Eerstvolgende data: klik hier!

Voor meer informatie of aanmelden: info@sandrahealing.com of 06 55105608

Wat is een sjamanistische drumcirkel?
Door muziek en klank tijdens deze sessies kun je weer in contact komen met je ware zelf. Je kan je geblokkeerde energie weer in beweging zetten. De drums geven je weer een goede basis; je komt stevig met beide voeten op de grond te staan. Bovendien raak je meer in contact met je persoonlijk ritme. We doen dit al trommelend door een verbinding met elkaar te creëren. Daarnaast is er natuurlijk een hoop plezier door te zingen en/of te dansen met elkaar. We ronden af met een drum-healing klank-bad. Dit is een klank-bad waarbij je heerlijk ontspannen weg kunt dromen.
De drumcirkel is een vrolijke en helende ervaring voor iedereen die verbinding met zichzelf wil ervaren en dat met elkaar op creatieve wijze tot uiting wil brengen. De instrumenten die gebruikt worden zijn voornamelijk sjamanentrommels en ratels.
Ervaring of muzikaliteit is niet nodig.